Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

PP TRIPLE STRENGTH OMEGA-3 FISH OIL 1360 MG

PP TRIPLE STRENGTH OMEGA-3 FISH OIL 1360 MG

Normál ár: 11 869 Ft

Special Price 11 078 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Részletek

Minden egyes lágy zselatin kapszula, 950 mg Omega-3 zsírsavat tartalmaz. Jelen kutatások kiemelik az Omega zsírsavak fontosságát. Az omega-3, az omega-6, és az omega-9 zsírsavak, az úgynevezett „jó” zsírsavak; fontos szerepet játszanak a celluláris, és metabolikus egészség kialakításában, valamint a szív-és érrendszer egészséges működéséért is felelnek. Néhány közülük nélkülözhetetlen, amely azt jelenti, hogy a szervezetünk nem képes előállítani őket. Az esszenciális zsírsavak, a membránok strukturális felépítésben is részt vesznek. Az omega-3 zsírsavak szabályozzák azoknak a molekuláknak a termelődését, amelyek hatással vannak az ízületeink egészségére. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1lágy kapszula, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg.
Kiszerelés 120 lágykapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 Softgel
Amount Per Serving% Daily Value
Calories 15 
Calories from Fat 10 
Total Fat1.5 g 2%*
Polyunsaturated Fat1.5 g ***
Cholesterol5 mg 2%
Ester-Omega® Fish Oil provides 950mg of Total Omega-3 Fatty Acids† *** comprising of:1,360 mg (1.36 g) ***
EPA (Eicosapentaenoic (Acid)625 mg ***
DHA (Docosahexaenoic Acid)244 mg ***
Other Fatty Acids *** 
**Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.***Daily Value not established.
Other Ingredients: Gelatin, Vegetable Glycerin, Mixed Natural Tocopherols. Contains fish (anchovy, mackerel, sardine) ingredients. †As Ethyl Esters
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications, including blood thinners, planning any medical or surgical procedure or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.