Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

PP VITAMIN C-500 MG WITH BIOFLAV. & ROSE HIPS

PP VITAMIN C-500 MG WITH BIOFLAV. & ROSE HIPS

Normál ár: 3 623 Ft

Special Price 3 382 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Részletek

A C-vitamin, a szervezet számos élettani folyamatában közreműködik, a vitaminok közül kiemelt szerepe van az immunrendszer támogatásában, és a sejtkárosodást előidéző szabadgyökök elleni harcban. A termék csipkebogyó-kivonatot is tartalmaz, amely segíti a C-vitamin hatékony felszívódását és biohasznosulását. Szuper antioxidáns támogatást nyújt. A száj megfelelő egészsége kapcsolatban áll a szív-és érrendszer egészségével. A C-vitamin támogatja az egészséges keringési rendszert, valamint a fogak, fogíny normál állapotának fenntartásában is szerepe van. Támogatja az immunrendszer egészséges működését és hozzájárul a jólléthez. Nem tartalmaz mesterséges aromát, édesítőszert, adalékanyagot, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, élesztőt, halat, búzát, valamint nátrium-mentes.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, 1 lágyzselatin kapszula PURITAN’S PRIDE VITAMIN C-500 MG WITH ROSE ajánlott, lehetőleg étkezés közben elfogyasztva. Ha bármilyen más kiegészítőt vagy gyógyszert szed, konzultáljon orvosával, vagy más egészségügyi szakértővel.
Kiszerelés 100 kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 caplet
Amount Per Serving% Daily Value
Vitamin C (as Ascorbic Acid)500 mg 833%
Citrus Bioflavonoids Complex (Citrus spp.) (fruit)25 mg *
Rose Hips (Rosa canina)(fruit)14 mg *
*Daily Value not established.
Other Ingredients: Vegetable Cellulose. Contains <2% of: Natural Palm Leaf Glaze, Silica, Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Stearic Acid.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.