Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Rólunk

Jobb életteret fejlesztünk - a testünkön belül. Testet és lelket építünk, ügyfeleink magabiztosak és egészséges életszemléletűek. A munka belülről indul, a bőröd a határvonal, de ha jó munkát végeztünk az eredmény messziről is jól látható. 

Tudjuk mit ettél tavaly nyáron. Horror. Látjuk az eredményét és tudjuk, hogy a pizzafutár mindig kétszer csenget. Tudjuk milyen érzés, mikor a pucolás nyolcadik hetében a gyerek nutellás palacsintát kér, te készíted el remegő kézzel, vagy amikor a buli közepén a haverok letesznek az asztalra egy családi pizzát dupla sajttal és pepperonival. Mi is megettük.

Rendelkezünk azzal a tapasztalattal, információval és tudással amivel tudunk ügyfeleinknek segíteni, hogy ők is meghozhassák a nyári napozási szokásaikat érintő sorsfordító stratégiai döntéseiket.

Ezt az évtizedek alatt felhalmozott tudást és tapasztalatot az EddyKing tudja mi kell neked mára már legendássá vált mély bölcsesség foglalja össze a legjobban. Csak olyat mondunk, írunk, javaslunk, teszünk amit mi már kipróbáltunk és működik.

Csapatunkban helyet kaptak sportolók, (és gyúrósok is) harcművészek, IT szakemberek, írók és kommunikációs szakértők azzal a céllal, hogy létrehozzunk egy olyan fasza helyet, ahol a “kibaszom magam nyárra mint állat” témakörben az online információszerzést, megosztást, valamint a vásárlási élményt egy egészen új szintre visszük. Egy közösséget építünk, ahol egyszerűen és gyorsan elérhető mindez, és tényleg őszintén tudsz nevetni másokon saját magadon, amikor edzés után lazán beversz másfél kiló sajtos tésztát dupla sajttal, dupla tejföllel. Ez a hely az EddyVitamin.

Az alapítókról

EddyKing a “lassan járj tovább érsz” filozófiáját követi, ennek jegyében már több mint harminc éve gyúr, bár ennek még nem mutatkoznak látható jelei. Feketeöves harcművész, önuralmának köszönhetően rezzenéstelen arccal tud véleményt nyilvánítani tulajdonképpen bármilyen témában. Halál nyugalomban tud válaszolni minden táplálkozásra, kiegészítőkre, gyúrásra vagy a pihenésre (kedvenc témája) vonatkozó kérdésre.

Tomas nélkül ez az oldal nem jöhetett volna létre. (Ő rakta össze) Egyszerre tud edzeni, weboldalt fejleszteni, Facebookra posztolni, ügyféllel telefonon beszélni és hajót foglalni az Adriára. “Megoldom” szokta mondani mielőtt a kérdésed végére érnél. Az edzésben nem ismer tréfát, külön programot írt rá.

Epo kajakra ki van gyúrva, a csapásszám a kedvence, a hogyan építs látványos és használható izomzatot mestere, a szerénység szinonimája. Egyáltalán nem él vissza azzal, hogy előnyös testi adottságai vannak, hogy majdnem két méter magas és a nők döglenek érte, csak a munkájára koncentrál és segít neked abban, hogy Te is megvalósítsd az álmaid.