Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Szőlőmag kivonat 100 mg, 50 db kapszula

Szőlőmag kivonat 100 mg, 50 db kapszula

Normál ár: 2 786 Ft

Special Price 2 508 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

szőlőmag kivonat messze az egyik legkedveltebb antixidánsom; egyrészt valahogy állandóan a kedvenc italom jut eszembe róla, másrészt a szőlő magjában van az OPC (oligomeric proanthocyanidin) nevű vegyület, ennek a vegyületnek pedig frankón erős antioxidáns hatása van.
A szőlőmagban található meg ez a bizonyos OPC a legnagyobb mennyiségben, semmilyen más ismert növény nem tartalmazza ilyen mértékű koncentrációban.
A leglátványosabb hatása talán a visszér kezelésben van, segít eltüntetni a visszerek csúnya látványát a lábakról, ismét rugalmassá téve az érfalakat. Ha olyan melód van ahol sokat kell állni vagy éppen ülni akkor a szőlőmag kivonat a te anyagod.

Részletek

A GRAPE SEED EXTRACT (szőlőmag kivonat) egy magas koncentrátumú, természetes kivonat, melyben minimum 90% a polifenol tartalom, beleértve az oligomer proantocianidin (OPC) bioflavonoidot, amely a hatékony vízben oldódó szabad gyökfogó vegyülete a szőlő magjának. Egyre több kutatás bizonyítja, hogy a szőlőmag OPC bioflavonoid vegyülete segítheti az érrendszer, a csontok, a vesék, az agy és más szövetek egészségét, azáltal, hogy támogatja az egészséges, kiegyensúlyozott immunválaszt az oxidatív és metabolikus stresszre.

Ez az extrakoncentrált, 250 mg koncentrátumot tartalmazó kapszulákból álló termék kb. négyszer nagyobb koncentrátumát tartalmazza a szőlőmag kivonatnak, mint a hagyományos 60 mg-os kapszulák.

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 50 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Amount Per Serving%DailyValue
Grapeseed Extract100 mg **
(Vitis vinifera)
(Standardized to contain 50% Polyphenols, 50mg)
Citrus Bioflavonoid Complex30 mg **
(Citrus limon) (peel)
**Daily Value not established.
Other Ingredients: Rice Flour, Gelatin. Contains
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.