Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Taurine 1000mg, 50 db tabletta

Taurine 1000mg, 50 db tabletta

Normál ár: 5 789 Ft

Special Price 5 404 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A taurin aminosavat a Red Bull energiaital tette híressé a 90-es évek közepén. Koffeinnel együtt fogyasztva “szááárnyakat ad”. Emellett a legnagyobb haszna sportolói szemmel az, hogy segít transzportálni, azaz bevinni a glükózt és az aminosavakat az izomsejtekbe. Ez hoz izomtömeget és több erőt ad.

Részletek

A Taurin mint természetes aminosav magas koncentrációban megtalálható a szívizomban, az epe kulcsfontosságú alkotója, fontos szerepet játszik az energiatermelés folyamatában és a vércukorszint szabályozásában. Egyike a 20 aminosavnak (fehérjék építőegységei), és a második leggyakrabban előforduló szabad aminosav az izomban. A taurin fontos szerepet játszik az ion-áramlás szabályozásában, így hatással van az anabolikus folyamatokra. A mi taurin formulánk, prémium összetevőkből lett megalkotva, így garantálja a maximális hatást. Nem tartalmaz mesterséges aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1 kapletta, 2 alkalommal, lehetőleg üres gyomorra.
Kiszerelés 50 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Caplet
Amount Per Serving % Daily Value
L-Taurine Free Form 1,000 mg (1g) *
*Daily Value not established.
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Dicalcium Phosphate, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Povidone, Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.