Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Természetes Chlorella 500 mg, 120 db tabletta

Természetes Chlorella 500 mg, 120 db tabletta

Normál ár: 4 952 Ft

Special Price 4 622 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Sokat edzünk ezért savasadunk. Ha savasodunk, nem tudunk sokat edzeni. Ha nem tudunk sokat edzeni jön a nagykabátban napozás nyáron, az pedig nem a mi pályánk igaz? Nem bizony, mi szárazan, kipattintva szeretünk a napozóba menni. Ezért mi toljuk a Természetes Chlorellát, amiben van klorofill, ami lúgosít. Te is told a Chlorellát, és jobban fog menni a tavaszi pucolás. Ha kérdezik, hogy nézel ki ilyen jól, mondd, hogy ez genetika, attól megnyugszanak.

Részletek

A klorella alga kiváló méregtelenítő is. Gazdag A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C- és E-vitaminban.  Rendelkezik immunerősítő, lúgosító és gyulladáscsökkentő hatással is, a kellemetlen szájszag, a rossz lehelet ellen is hatékony. A reflux hatékony ellenszere.

A klorella védi a bélflóra egyensúlyát, elősegíti a baktériumok és probiotikumok termelődését az emésztőcsatornában. Ez az alapja a megfelelő emésztésnek és ezért hatékony a klorella a candida gombák elszaporodásának megakadályozásában.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 2 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 120 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 2 Tablets
Servings Per Container: 60
Amount Per Serving% Daily Value
Chlorella1,000 mg (1 g) *
(Chlorella vulgaris) (whole plant)
Providing 20 mg of Chlorophyll)
*Daily Value not established.
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Acacia Gum, Silica, Vegetable Magnesium Stearate.

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.