Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Tripla Omega 3-6-9 Hal,- Lenmag- és Borágó olaj, 60 db gélkapszula

Tripla Omega 3-6-9 Hal,- Lenmag- és Borágó olaj, 60 db gélkapszula

Normál ár: 3 618 Ft

Special Price 3 377 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Több eszenciális zsírsavat akarsz fogyasztani, ha vékony szeretnél lenni vagy maradni, ha nem szeretnél tornából felmentettként a szívizmod kímélni, ha szeretnéd, hogy kinőjön az agyad és jó tanuló legyél, ha babát vársz, ha koleszterin szintet csökkentenél, vagy épp depire hajlamos vagy.
Az Omega 3 zsírsavakból nincs olyan, hogy túl sok, toljad minden nap, amennyit bírsz, a szíved is jobban bírja majd, és az ízületeid sem lesznek hálátlanok.
Halolaj és lenmag olaj egyben segít a változókorban lévő hölgyeknek a kellemetlen tüneteket enyhíteni. Ahhoz hasonlatos, mint amikor a férj végre elköltözik otthonról. A Borágó olaj kiválóan táplálja és nyugtatja valamint széppé varázsolja a bőrt. Ez pedig olyan mint amikor átjön a pasid, és időben megy el.

Az átlag magyar étrend nem tartalmaz Omega 3 zsírsavakat, és ha pont nem a Norvég lazac halászat a hobbid, akkor elég nehéz is lesz bevinni elegendő mennyiségben. Kivéve, ha bevásárolsz ebből a cuccból, mert akkor nem lesz nehéz.

Részletek

Széles spektrumú esszenciális zsírsavkiegészítőHal és lenmagolajok egyedülálló szabadalmaztatott keveréke Omega 3, 6, és 9 zsírsavakkalHigany mentes formulaCsökkentheti a szívkoszorúér betegségek kialakulásának kockázatát A kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint a hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak (EPA, DHA) fogyasztása hatékonyan csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását. A TRIPLE OMEGA 3-6-9 FISH & FLAX OILS az Omega-3 zsírsavak mellett, omega-6, és 9 zsírsavakat is tartalmaz, D3-vitaminnal kiegészítve a maximális hatékonyság érdekében.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 3 kapszula étkezés közben
Kiszerelés 60 db gélkapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 3 softgels
Servings per Container: 20
Amount Per Serving% DV
Calories 30
Calories from Fat 25
Total Fat3 g 5%**
Saturated Fat<0.5 g='' 1='' td=''>
Polyunsaturated Fat1 g ***
Monounsaturated Fat0 g ***
Cholesterol15 mg 5%**
Protein<1 g='' 2='' td=''>
Triple Omega 3-6-9 Proprietary Blend (Organic Flaxseed Oil, Ester-Omega® (Fish Oil,Evening Primrose Oil, Borage Seed Oil)3,000 mg (3g) ***
Typical Fatty Acid Profile: 
Omega-3 *** 
1,123mg of Total Omega-3 Fatty Acids comprising of: 
(Eicosapentaenoic Acid (EPA) *** 
(Docosahexaenoic Acid (DHA) *** 
(Alpha Linolenic Acid (ALA) *** 
(Other Fatty Acids *** 
(Omega-6 *** 
(296 mg of Total Omega-6 Fatty Acids 
(comprising of: *** 
(Linoleic Acid *** 
(Gamma Linolenic Acid (GLA) *** 
(Omega-9 *** 
(235 mg of Total Omega-9 Fatty Acids (comprising of: *** 
(Oleic Acid ***) 
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Gelatin, Vegetable Glycerin, Mixed Natural Tocopherols. Contains fish (anchovy, mackerel, sardine) ingredients.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications, planning any medical procedure or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.