Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Vércukorszint, Króm pikolinát és Fahéj, 60 db kapszula

Vércukorszint, Króm pikolinát és Fahéj, 60 db kapszula

Normál ár: 4 730 Ft

Special Price 4 415 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

króm hiánya az egyik legfőbb oka a cukorbetegség kialakulásának. A probléma az, hogy Magyarországon az élelmiszerek nem tartalmaznak krómot, de még a talaj sem, köszönhetően a műtrágyázásnak és a monokultúrás mezőgazdaságnak. Probléma még, hogy a króm nagyon kis mennyiségben szívódik fel a szervezetben. Jelenlegi állás szerint, az egyetlen megoldás a króm megfelelő mennyiségű és minőségű bevitelére az, ha táplálékkiegészítő formájában visszük be a szervezetbe a krómot. Ha már orvosi kezelés alatt állsz cukorbetegség miatt, és még nem szedsz krómot, mindenképp egyeztetned kell az orvosoddal mielőtt elkezded szedni, mert a vércukorszintre a króm kedvező hatással van.
A króm hatását a szervezetben talán a legkönnyebben úgy értjük meg, ha elképzelünk egy ajtót, amin keresztül tud az inzulin a vérbe jutni. A króm olajozza az ajtó zsanérjait, hogy az ajtó ne ragadjon be.


 

Részletek

  Támogatja a szervezet cukoranyagcseréjét

  A PURITAN'S PRIDE Vércukorszint, Króm pikolinát és Fahéj, egy hatékony eszköz a vércukorszint szabályozásának optimalizálásához. A formula egy szabadalommal védett formában biztosítja a vércukorszint szabályozásában kiemelt szerepet betöltő krómot (króm-pikolinát - Chromax). A króm a glükóz tolerancia faktor (GTF) alkotóelemeként fontos szerepet tölt be a szervezet cukorfelhasználásában, mely a formulában fahéjjal kiegészítve támogatja az egészséges cukoranyagcserét.

  További információk

  Gyártó Puritan's Pride
  Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
  Kiszerelés 60 db kapszula
  Összetétel
  Supplement Facts
  Serving Size: 1 caps
  Servings per Container: 60
  Amount Per Serving% DV
  Chromium   (as Chromax® Chromium Picolinate)200 mcg 167%
  Cinnamon (Cinnamomum cassia) (bark)1,000 mg **
  ** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
  Other ingredients: Gelatin, Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
  Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.  This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.